Andra, prima fotografie în costum de baie

  • 9648 afişări
Andra, prima fotografie în costum de baie

01 august 2017

Andra se numără printre cele mai decente artiste, iar apariţiile sale sexy pot fi numărate pe degetele de la o mână. De cele mai multe ori, cântăreaţa nu postează fotografii în costum de baie, iar dacă o face, ţinutele sale sunt sumare şi mereu este acoperită.

De-a lungul timpului, artista a fost întrebată de ce nu se fotografiază în costum de baie, iar aceasta a explicat că i se pare prea mult. Chiar dacă la început de carieră avea astfel de apariţii, a avut grijă să se expună într-o manieră decentă şi nu una vulgară care să îi afecteze imaginea.

"În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, declara Andra recent în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Se pare însă că Andra şi-a călcat pe inimă şi s-a fotografiat la piscină, în costum de baie.  

Galerie foto

Andra, prima fotografie în costum de baie (galerie foto)Andra, prima fotografie în costum de baie (galerie foto)Andra, prima fotografie în costum de baie (galerie foto)Andra, prima fotografie în costum de baie (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: costum de baie , andra , fotografie
Comentarii / 1
  • Extaroradinara stire !!! Da bre ! Pe cine ar putea interesa fotografia lui Andra in costum de baie.... Debili mintali ...

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!