Andreea Raicu, despre motivele care o împiedică să aibă copii

  • 7609 afişări
Andreea Raicu, despre motivele care o împiedică să aibă copii

20 august 2017
În trecut, Andreea Raicu a mărturisit că îşi doreste foarte mult un copil şi chiar era hotărâtă să fie mamă singură. 
 
”Dintotdeauna mi-am dorit un copil. Iubesc copiii şi ador să petrec timp cu ei. La un moment dat, pentru că îmi doream atât de mult să devin mamă, am zis că nici măcar nu contează atât de mult conjunctura în care aş vrea să-l fac.
Evident că nu aş fi ales ceva extrem, dar nici departe nu eram. Chiar mă gandeam că, dacă nu găsesc partenerul pe care să-l consider potrivit sa fie tată, pot să-l fac ca mamă singură. Existenţa însă a hotărât să nu-mi dea un copil până acum sau, cred că cel mai corect spus este, eu am ales să nu fac un copil din diferite motive, pe care subconştientul cu siguranţă le ţinea ascunse.
Am înţeles că un copil vine pe lume pentru cu totul şi cu totul alte motive. Nu ca să îţi umple golurile, nici ca să te facă să fii «în rândul lumii» şi nici ca să ai o ocupaţie. Cred cu tarie că, atunci când vrei să faci un copil, e vital să-ţi pui nişte întrebări.
 
Eu una am ajuns la concluzia că pe un copil nu îl fac pentru mine, ca să mă împlinească şi să-mi dea un rost, ci responsabilitatea mea este să îl aduc într-un loc în care să îi fie bine, să îi asigur toate condiţiile în care să crească frumos – nu ma refer aici la cele materiale – şi să-l ajut eu pe el, nu el pe mine, să-şi facă un rost.
O lume în care cele mai multe lucruri sunt despre suprafaţă, despre ce se vede la exterior, o lume deconectată de la lucrurile cu adevărat esenţiale în viaţă, o lume în care doar respirând şi mâncând te îmbolnăveşti, o lume în care, în următorii cinci sau poate zece ani, vom fi toţi urmăriţi prin intermediul cipurilor care probabil vor fi obligatorii, o lume avidă după bani şi putere, o lume în care nu mai există pace. O lume în care totalitarismul şi conformismul sunt la putere şi autenticitatea e ceva atât de rar întâlnit”, a scris vedeta pe blogul personal.
 

Galerie foto

vezi galeria 7 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea raicu , copii
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!