Angelina Jolie, despre Shiloh: ”Dacă ea vrea să fie băiat şi natura a hotărât greşit în locul ei, o să fiu alături de copilul meu”

  • 18987 afişări

Angelina Jolie, despre Shiloh: ”Dacă ea vrea să fie băiat şi natura a hotărât greşit în locul ei, o să fiu alături de copilul meu”

12 iunie 2017


Primul copil biologic al actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, micuţa Shiloh, şi-a anunţat părinţii că vrea să devină băiat încă de când avea patru anişori.
 Acum, când are 11 ani, a fost văzută la plimbare pe faleză, îmbrăcată băieţeşte, exact cum şi-a dorit de mică, arată telemundo.com.

Shiloh a crescut în compania fraţilor ei adoptaţi de Brad şi Angelina, Maddox (15 ani) şi Pax (13 ani), iar venirea în familie a Zaharei (12 ani) nu a făcut-o să se răzgândească în privinţa a ceea ce vrea să fie de fapt.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 4 foto


”Dacă ea vrea să fie băiat şi natura a hotărât greşit în locul ei, o să fiu alături de copilul meu”, a spus Angelina Jolie, într-un interviu.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: angelina jolie , copil
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 13 iunie 2017 / 02:12

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!