Ce să iei cu tine când schimbi locul de muncă

 • 1161 afişări
10 mai 2015
Ce să iei cu tine când schimbi locul de muncă

Specialiştii de la Harvard Business Review sunt de părere că este ideal ca persoanele care îşi schimbă locul de muncă să păstreze relaţii bune cu foştii şefi sau colegi, deşi există tentaţia de a spune fiecăruia adevăratele păreri despre ei, potrivit Reuters.

Mulţi oameni sunt tentaţi ca, atunci când demisionează, să spună celorlalţi colegi sau şefi ce părere au despre ei. Totuşi este în interesul tău să pleci în termeni buni. Iată ce să iei cu tine când îşi schimbi locul de muncă:

1. Relaţii. Spune mulţumesc oricui te-a tratat bine şi te-a ajutat. Arată-te interesat să păstrezi legătura. Nu ştii niciodată cum te pot ajuta aceşti oameni.

2. Mostre din munca ta. Ia cu tine documente care te-ar putea ajuta în găsirea unui nou loc de muncă, dar nu secrete de serviciu sau documente strategice.

3. Un dosar de zâmbete. Ar trebui să iei cu tine e-mail-urile şi mesajele în care ai fost felicitat şi lăudat pentru munca ta.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: munca , colegi , sefi , business , pareri
Comentarii / 4
 • Pentru toti! Castiguri din prima luna! 100 de euro lunar! Cei care vor sa lucreze in timpul liber sau full-time si sa obtina castiguri imediat, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, sunt asteptati in echipa noastra, pentru o colaborare profitabila. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:mami_meda@yahoo.com

 • Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se pot castiga 100-285 euro lunar! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Nu este necesara experienta. Se lucreaza comod, de acasa. Cerinte: calculator- conexiune internet- cunostinte minime PC- seriozitate-rabdare- perseverenta- atentie la detalii. Instruire gratuita oferita sub forma lectiilor prin email. Dupa instruirea in 12 lectii puteti incepe sa lucrati. Program la alegere, in timpul dv. liber. Oferim si solicitam seriozitate! Pentru detalii trimiteti textul ,,INFO” la adresa de email: job.books@yahoo.com

 • Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero!
  Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.
  Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.
  Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
  Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
  Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de
  email:florentina.aron@yahoo.com

 • reply nouatigaraelectronica 11 mai 2015 / 07:32

  Si un salariu in plus nu ar strica chiar deloc :)

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!