Danielle Bernstein, bloggeriţa de 22 de ani care câştigă 15.000 de lire cu un singur click

  • 5181 afişări
Danielle Bernstein, bloggeriţa de 22 de ani care câştigă 15.000 de lire cu un singur click

25 mai 2015

O bloggeriţă de modă în vârstă de 22 de ani câştigă chiar şi 15.000 de lire pentru o singură postare pe Instagram. 

Danielle Bernstein, persoana din spatele blogului de fashion We Wore What, a povestit pentru Harper's Bazaar că poate câştiga chiar şi 15.000 de lire sterline pentru o singură postare pe Instagram, notează Business Insider.

Banii provin de la brandurile care doresc să se promoveze în rândul celor aproape un milion de persoane care o urmăresc pe Bernstein pe aplicaţia de fotografii.

Ca multe alte bloggeriţe de fashion, tânăra postează imagini cu ţinutele sale zilnice, alături de informaţii legate de locul de unde pot fi cumpărate şi preţul acestora.

Potrivit datelor Harper's Bazaar, companiile de modă plătesc peste un miliard de dolari anual pentru a se promova pe Instagram.

Sursa: gandul.info

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 3
  • Am citit un articol foarte interesant despre moda si portul ei am ramas foarte informata acum cu siguranta voi sti cum sa-mi aleg corect imbracminteahttp://shoptime.md/blazere-pentru-femei/

  • Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 500 de euro lunar, cu o munca usoara de 3-5 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul „Vreau detalii!” la adresa de email: cmliviu@yahoo.com

  • Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se pot castiga 100-285 euro lunar! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Nu este necesara experienta. Se lucreaza comod, de acasa. Cerinte: calculator- conexiune internet- cunostinte minime PC- seriozitate-rabdare- perseverenta- atentie la detalii. Instruire gratuita oferita sub forma lectiilor prin email. Dupa instruirea in 12 lectii puteti incepe sa lucrati. Program la alegere, in timpul dv. liber. Oferim si solicitam seriozitate! Pentru detalii trimiteti textul ,,INFO” la adresa de email: job.books@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!