Nina Mufleh - povestea unui CV reuşit

 • 62762 afişări
Nina Mufleh - povestea unui CV reuşit

20 iulie 2015

Nina Mufleh este o tânără care a reuşit să impresioneze milioane de oameni cu originalitatea ei. Deşi a fost refuzată atunci când a aplicat pentru job-ul mult visat, CV-ul ei refăcut a reuşit să îi aducă zeci de oferte!

Potrivit Business Insider, Nina Mufleh s-a mutat din Orientul Mijlociu în unul dintre cele mai mari oraşe din SUA, San Francisco. Dintotdeauna a fost fascinată de călătorii şi cultură, dar mai ales de când a lucrat pentru Regina Rania a Iordaniei, între 2006 şi 2009.

Astfel, tânăra şi-a dorit foarte mult să obţină un job în cadrul companiei online Airbnb, ce se ocupă cu inchierierea de hoteluri, apartamente rezidenţiale sau case de vacanţe în peste 190 de ţări. Compania este evaluată la o valoare de 20 de miliarde de dolari.

Din nefericire, tânăra n-a primit un răspuns pozitiv după ce a aplicat la un post în cadrul companiei. Însă, trei luni mai târziu, viaţa tinerei s-a schimbat radical.

“Mi-au spus că nu sunt candidatul ideal pentru jobul la care am aplicat. M-am simţit groaznic, mi-a fost greu să accept. Dar nu voiam nici să renunţ la alte oportunităţi pe care le-aş fi avut în cadrul altor firme“ a declarat aceasta pentru Business Insider.

Astfel, Nina a ales să îşi facă un CV special, care acum a devenit viral şi a fost citit de executivi ai mărilor companii din mai multe zone ale lumii, care au şi căutat-o pe tânără.

În CV, tânăra a scris că îşi doreşte foarte mult să lucreze în cadrul companiei Airbnb, dar ştie că sunt foarte mulţi candidaţi la fel de buni. Aşa că femeia s-a decis să fie proactiva şi s-a apucat să facă o analiză a pieţei globale de turism şi punctele cheie pe care ar trebui să se concentreze compania Airbnb.

Analiza elaborată şi complexă i-a impresionat pe toţi şi a ajuns unul dintre cele mai distribuite subiecte pe internet. La scurt timp, a primit 2000 de mailuri de la diverse companii care i-au citit CV-ul. Ea a susţinut interviuri la companii că Uber, LinkedIn sau Dropbox şi continuă să fie asaltată de diverse oferte, urmând să îşi aleagă ce ofertă doreşte.

Foto: Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nina mufleh , reusita , cv , poveste , aplicare
Comentarii / 10
 • reply anunturi-ilfov.ro 08 noiembrie 2016 / 09:04

  posteaza anunturi gratuite in toata romania : www.anunturi-ilfov.ro

 • reply anunturi-ilfov.ro 08 noiembrie 2016 / 09:03

  posteaza anunturi gratuite in toata romania

 • Ocazie mare de castig! Castiguri motivante! S-au acordat peste 4600 de dolari in primele doua luni! Selectam urgent persoane serioase. Companie internationala in plina dezvoltare. Cereti acum detalii la adresa de email: corisioan@yahoo.com

 • Am remarcat că arăboaicele creștine din Orientul Mijlociu(Jordania,Siria,Liban,Iraq,Egipt) sunt mai frumoase decât
  arăboaicele arogante,pretențioase ateiste sau islamist-fanatice!Suferința creștinelor persecutate din privire,dar și botezul în Hristos Domnul le aduce bunătatea și frumusețea divină!La fel și la chinezoaice,indience etc.!

 • Pentru toti! Castiguri din prima luna! 100 de euro lunar! Cei care vor sa lucreze in timpul liber sau full-time si sa obtina castiguri imediat, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, sunt asteptati in echipa noastra, pentru o colaborare profitabila. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:mami_meda@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!