Cât a câştigat Regina Elisabeta a II-a pariind la cursele de cai. Suma este impresionantă

  • 138 afişări
31 octombrie 2017
Cât a câştigat Regina Elisabeta a II-a pariind la cursele de cai. Suma este impresionantă

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Elisabeta a II-a nu este doar Regina Angliei, ci şi o formidabilă femeie de afaceri. Salariul său este unul impresionant, reuşind ca în ultimii 30 de ani să câştige 8 milioane de euro doar din cursele de cai.

Trebuie să recunoaştem că este o sumă foarte importantă, dar aceasta reprezintă doar o mică parte din salariul său anual.Anul trecut, revista Forbes a estimat averea Reginei Elisabeta la peste 470 de milioane de euro. Majestatea Sa deţine zeci de mii de acri de pământ în Anglia şi Wales, care contribuie anual la veniturile sale, scrie Closer.

Ca orice femeie de afaceri, Regina Elisabeta a investit în maşini, bijuterii şi curse de cai care sugerează sume colosale de bani. Dar majoritatea veniturilor pe care le deţine provin din subvenţiile anuale guvernamentale.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 09 noiembrie 2017 / 12:59

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!