Cât valorează bijuteriile lui Jack Sparrow. Suma a fost estimată de o companie de bijuterii

  • 153 afişări
19 mai 2017 Alexandra Necsoiu
Cât valorează bijuteriile lui Jack Sparrow. Suma a fost estimată de o companie de bijuterii

Recent, o firmă de bijuterii a decis să facă o investigaţie asupra bijuteriilor pe care personajul lui Johnny Depp, piratul Jack Sparrow le poartă şi cât costă acestea.

Căpitanul navei Perla Neagră din celebrul film Disney, Piraţii din Caraibe, întotdeauna poartă inele şi brăţări, iar compania a decis să vadă estimativ la ce preţ s-ar ajunge dacă accesoriile sale iconice ar fi întâlnite pe piaţă. Se pare că, suma totală a bijuteriilor ar ajunge la 262 de mii de euro, total în care nu a fost inclus şi preţul comorii lui Cortés.

  • Inelele costă în total 22,160 euro, dintre care inelul cu craniu costă 4,950 euro, acesta conţinând un smarald verde. Inelul cu dragon costă 875 euro şi conţine o piatră preţioasă şi extrem de populară, inelul cu floare costă 6,414 euro, fiind unul de aur de 22 de carate pe care piratul l-a furat şi cu care a sedus o văduvă spaniolă. Inelul furat costă 9,912 euro şi este cel mai valoros inel pe care piratul Jack l-a furat, fiind un inel de aur Greco-roman de 22 de carate, cu ametist.
  • Mătăniile din bandană costă 29 de euro şi conţin o combinaţie de pietre preţioase.
  • Coroana de aur costă 233,243 euro, iar pe lângă cantitatea imensă de aur, aceasta conţine şi alte pietre preţioase precum ametist, topaz şi alte pietre semi-preţioase.
  • Brăţara din piele costă 105 euro şi este o brăţară după care s-ar putea face o replică accesibilă.
  • Colierul cu perle costă 6,414 euro şi este format din 24 de perle şi o încheietoare din aur galben.
  • Comoara lui Cortés valorează 3,5 milioane de euro şi conţine monede de aur Aztec de 4cm.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • CASTIGI LA DOMICILIU: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: crysy73@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!