Câţi bani iau surorile Kardashian pentru o postare. Sumele fabuloase pe care le fac într-un minut

  • 1027 afişări

Câţi bani iau surorile Kardashian pentru o postare. Sumele fabuloase pe care le fac într-un minut

20 martie 2017


Surorile Kardashian-Jenner sunt reginele social media.


Cu zeci de milioane de followeri fiecare (Kim - 80 de milioane, Kylie - 72, Kendall - 64, Khloe - 55, Kourtney - 45), nu este de mirare că sunt cautate de marile branduri pentru a le face cunoscute produsele. O sigura postare, care le consumă poate un minut din viaţă, le poate aduce câteva sute de mii de dolari.


O postare pe Instagram: 400.000 de dolari, un tweet - doar 10.000 de dolari.

Cea care se ocupa de "afacerile" de acest gen este mama lor, Kris, care a ajuns sa le vândă pe fete "la pachet". Astfel, un brand poate sa posteze practic pe toate Instagramurile surorilor.
 
Twitterul nu le aduce la fel de multi bani ca Instragramul, dar 10.000 de dolari nu sunt tocmai de neglijat pentru 140 de semne.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kardashian , postare
Comentarii / 1
  • Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: paraschiv_ghrgh@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!