Ce nume au ales Kate Middleton şi Prinţul William pentru cel de-al treilea copil

  • 1408 afişări
06 octombrie 2017
Ce nume au ales Kate Middleton şi Prinţul William pentru cel de-al treilea copil

Galerie foto

Ce nume au ales Kate Middleton şi Prinţul William pentru cel de-al treilea copil (galerie foto)Ce nume au ales Kate Middleton şi Prinţul William pentru cel de-al treilea copil (galerie foto)Ce nume au ales Kate Middleton şi Prinţul William pentru cel de-al treilea copil (galerie foto)Ce nume au ales Kate Middleton şi Prinţul William pentru cel de-al treilea copil (galerie foto)

Kate Middleton şi Prinţul William au aflat sexul bebeluşului. Se pare că cei doi vor avea o fetiţă care, potrivit medicilor, urmează să se nască în luna martie.

Modul în care William a primit vestea de la Kate este unul inedit şi foarte drăguţ. Se pare că Ducesa de Cambridge i-a lăsat un bilet lui William pe care era scris numeşe pe care au hotărât să îl aleagă dacă vor avea o fetiţă: Alice. Când William s-a întors de la şcoală de unde l-a luat pe prinţul George, a găsit biletul, iar vestea l-a emoţionat teribil.

Numele ales de cei doi este numele uneia dintre fiicele reginei Victoria, aceasta fiind mama ducelui de Edinburgh. Fascinat de sarcina lui Kate este şi micuţul George, entuziasmat că va mai avea o surioară.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!