Ce spune despre tine locul în care ai aluniţele

  • 780 afişări
Ce spune despre tine locul în care ai aluniţele

20 martie 2017 Alexandra Necsoiu

Semnele din naştere de pe corp sau faţă întotdeauna trag atenţia celor din jur însă, mulţi dintre noi nu ştim că, de fapt, acestea dezvăluie foarte multe lucruri despre o persoană. Iată ce spune zona în care ai aluniţe sau semne din naştere despre tine.

Pe tâmplă. Dacă se întâmplă să ai o aluniţă sau un semn din naştere pe tâmplă, vei avea parte în viaţă de foarte multe oportunităţi în care să călătoreşti, fie în interes de serviciu sau pur şi simplu călătorind din plăcere.

Între sprâncene. Un astfel de semn indică faptul că ai vei parte de multe promisiuniuni de-a lungul carierei tale. Fie că este vorba de o promovare, o mărire de salariu sau o altă ofertă de job, totul depinde de tine. Însă, cu siguranţă vei avea parte de un început bun.

Sub sprânceană. Dacă ai un semn din naştere între ochi şi sprânceană, înseamnă că eşti o persoană  care se adaptează repede şi poate găsi întotdeauna soluţii de a se înţelege bine cu cei din jur. De asemenea, poţi fi un lider de încredere.

Deasupra buzei. Persoanele care au astfel de semne sunt persoane extrem de atractive şi amiabile, dar şi foarte populare în rândul prietenilor. De asemenea, acestea pun foarte mult preţ pe calitate, indiferent dacă este vorba de mâncare, diferite obiecte sau orice altceva  din jurul lor.

Pe pomeţi. De cele mai multe ori, semnele din naştere sau aluniţele pe pomeţi se regăsesc la persoanele care sunt lideri destul de puternici. Acestea sunt persoane de succes şi cu un character impresionant.

În palmă. Semnele din naştere regăsite în palmă sunt caracteristice persoanelor care preferă stabilitatea. Foarte rar au probleme materiale şi sunt foarte buni când vine vorba să facă economii.

Pe talpă. Dacă te numeri printre persoanele care au semne din naştere sau aluniţe pe talpă, atunci trebuie să ştii că eşti genul de paersoană care iubeşte tot ce este nou, dar mai ales, iubeşte să călătorească, să încerce diferite preparate sofisticate, dar mai ales să comunice. Aceste persoane sunt foarte populare şi-I pot conduce cu uşurinţă pe cei din jur.

Sursă: Brightside.me

Galerie foto

vezi galeria 7 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!