Cea mai frumoasă femeie pentru Nicolae Ceauşescu. Nu era soţia lui, Elena

  • 23464 afişări

Cea mai frumoasă femeie pentru Nicolae Ceauşescu. Nu era soţia lui, Elena

24 februarie 2017


Are 56 de ani şi încă impresionează cu frumuseţea sa.
 


Pe vremea comunistă, Matilda Pascal Cojocăriţa a câştigat opt concursuri de miss şi a fost considerată de fostul dictator ”cea mai frumoasă femeie din ţară”.

De mai bine de 20 de ani omologată drept una dintre vocile de aur ale României. A avut spectacole în lumea întreagă şi a primit complimente de la cei mai puternici oameni ai lumii.

”Matilda este o comoară naţională cu o voce de privighetoare”, spunea Ceauşescu, care nu făcea sub nicio formă aceste comentarii de faţă cu soţia sa, Elena Ceauşescu. De altfel, Elena Ceauşescu era geloasă pe Matilda Pascal Cojocăriţa şi nu accepta prezenţa ei la petreceri sau întâlniri.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 26 februarie 2017 / 11:37

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!