Cel mai mare regret al Mariei Băsescu. Ce ar fi vrut să facă în tinereţe

  • 628 afişări


Cel mai mare regret al Mariei Băsescu. Ce ar fi vrut să facă în tinereţe

14 septembrie 2017Maria Băsescu şi-a dedicat întreaga viaţă creşterii copiilor, dar şi soţului ei şi a stat pe cât se putea de departe de ochii presei.
 


Într-un interviu acordat în urmă cu câtva timp, Maria Băsescu dezvăluia cum a fost căsnicia cu un om care era mai tot timpul plecat, dar şi ce regretă cel mai mult în viaţă.

„Îmi plăcea foarte mult pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulţi oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereţi. Am stat foarte mult singură. E adevărat, la început am încercat să dau fetiţa la creşă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă şi nu mânca. Aşa că am rămas acasă. Singură. Soţul meu pleca mereu pe mare”, a declarat Maria Băsescu.

Ea a mai adăugat că era foarte tristă atunci când soţul ei era plecat pe mare. La un moment dat, în cursul interviului, şi-a cerut scuze pentru felul în care vorbeşte.  „Chiar vreau să-mi cer scuze pentru felul în care mă exprim. Probabil că mă exprim greoi. Asta pentru că fooarte mult timp am vorbit numai cu câinele”, a spus fosta primă doamnă a României.

Întrebată care sunt regretele ei, soţia lui Traian Băsescu a spus că regretă vremurile când mergea la serviciu, că îi lipseşte agitaţia de pe atunci, şi regret de asemenea faptul că nu a mai avut şi al treilea copil.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: maria , tinerete
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!