Chrissy Metz, despre încrederea în sine în ciuda dimensiunilor sale. Ce impact a avut Hollywood-ul asupra ei

  • 135 afişări
Chrissy Metz, despre încrederea în sine în ciuda dimensiunilor sale. Ce impact a avut Hollywood-ul asupra ei

08 septembrie 2017

Chrissy Metz, cunoscută pentru rolul său din serialul “This Is Us”, nu se teme să iasă în evidenţă pe covorul roşu în ciuda dimensiunilor sale.

Actriţa a vorbit recent pentru revista People despre impactul pe care faima de la Hollywood a avut-o asupra ei, dar şi asupra stilului personal.

“Covorul roşu a schimbat modul în care mă îmbrăcam. Nu mai port rochii mulate aşa cum făceam înainte”, a spus actriţa. “Există foarte mulţi oameni care te fac să te simţi inconfortabil dacă arăţi un stomac plinuţ, o mână sau un picior.”

Dacă la început se temea de apariţiile sale, odată cu prezenţa sa pe covorul roşu, actriţa în vârstă de 36 de ani a început să capete încredere în sine, transformându-se într-o femeie fără temeri care a reuşit de nenumărate ori să se regăsească pe listele celor mai bine îmbrăcate celebrităţi.

“Acum iubesc culorile aprinse şi imprimeurile, precum rochia lungă cu imprimeu floral pe care am purtat-o la Critics’ Choice Awards 2017. Când eşti o fată de mari dimensiuni, câteodată vrei să te ascunzi, dar în rochia aceea m-am simţit “Boom! Aici sunt, în toată broderia mea!””, a mărturisit actriţa.

“Ca oameni, evoluăm şi, acelaşi lucru se întâmplă şi cu alegerile noastre vestimentare”, a continuat Chrissy.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 8 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!