CRBL îi face duş fiicei sale... îmbrăcată. Care este motivul

  • 2346 afişări
CRBL îi face duş fiicei sale... îmbrăcată. Care este motivul

18 octombrie 2017

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

CRBL are o fiică în vârstă de şapte ani, Alessia.

Joi, 19 octombrie,  la “Aici eu sunt vedeta”, CRBL vine alături de fiica sa, Alessia, în vârstă de şapte ani, iar telespectatorii  vor avea acces nu doar la secretele acestuia, dezvăluite de fetiţa sa, ci şi la imagini din intimitatea familiei artistului.

Astfel, cei de acasă vor vedea cum CRBL i-a făcut duş fiicei sale... îmbrăcată. “Mi se pare foarte tare să faci asta măcar o dată în viaţă. Am făcut-o prima dată într-o vară, acum un an jumate, când am băgat-o pe Alessia în cadă, îmbrăcată, şi nu-i venea să creadă. Nu se aştepta să o fac a doua oară (râde)... Noi suntem o familie mai altfel. Nu ne încadrăm în nişte şabloane. Şi mă mândresc cu asta. La noi nu există cuvântul “trebuie”, ci cum vrei tu să faci”, spune CRBL. „Suntem mai cool”, completează Alessia.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: crbl , fiica
Comentarii / 1
  • reply Vai de capu' vostru 19 octombrie 2017 / 11:29

    Unii au luat-o razna rau.Chiar isi imagineaza ca sint aparte...macar foloseste corect cuvintul "cool"...acum citeva zile,am citit un articol in care jurnalistul folosea cuvintul "chill"...In loc de "I am cool..." Prostanacu' masii zicea "sint chill"...VAi de engleza voastra si vai de capu' vostru de maimute...copiati ca cimpanzeii fara sa aveti habar ce si de ce...

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!