Cu cât era plătită Andreea Marin la "Surprize, surprize!"

 • 29164 afişări


Cu cât era plătită Andreea Marin la "Surprize, surprize!"

17 ianuarie 2018

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

 

Andreea Marin a făcut spectacol timp de nouă ani la TVR 1 cu emisiunea "Surprize, surprize!", de la care s-a retras în 2008.


Deşi toată lumea credea că "Zâna" încasa un salariu colosal pentru apariţiile ei strălucitoare în care făcea oamenii fericiţi, vedeta a mărturisit că la început şefii nu au fost foarte generoşi cu ea.

 ”Am vrut să fiu învăţătoare, apoi medic, însă niciunul dintre visele copilăriei nu s-a transpus în realitate. Eu am făcut matematică-fizică şi mai târziu informatică la facultatea din Iaşi. Părinţii mei erau ingineri şi eu aveam un drum tot ca inginer. Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (...) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine, doar la emisiune", a mai mărturisit Andreea.

Vedeta s-a retras de la emisiunea "Surprize, surprize", care a făcut-o celebră, în 2008, pentru că era însărcinată cu Violeta.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea marin , surprinze
Comentarii / 2
 • reply Gelu Voican Stanculescu 25 ianuarie 2018 / 10:13

  Dl. Marin, tatal Andreei detinea 2 fabrici in Roman, 4 statii Peco, cateva sute de hectare de teren arabil, alte sute de padure, doua lacuri cu peste, si toate acestea din anii 90, inainte ca cineva sa fi auzit macar de Andreea Marin.
  Pe Tiriac l-a cunoscut prin tatal sau, ei doi fiind parteneri de afaceri.
  Acum, stiind toate acestea, recititi va rog articolul.

 • Articolul e FOARTE SLAB. E din genul click-bait, in care titlul nu corespunde cu povestea din articol. E ca si cum ai vazut un reportaj de 20 secunde la tv, can o reportera incepatoare o intreaba pe Andreea cum si-a inceput cariera, iar articolul asta e o transcriere pe sarite a ceea ce s-a vazut la tv.
  Patetic articol, nu e de mirare ca revista ONE nu se mai vinde la chioscuri decat daca are o pungulita de cafea/detergent cadou....

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!