Cum arată actorii din "Pasărea Spin", după 30 de ani!

  • 1585 afişări


Cum arată actorii din "Pasărea Spin", după 30 de ani!

13 septembrie 2017Pasărea Spin a fost unul dintre cele mai iubite miniseriale din istoria televiziunii de pretutindeni.
 


Cu Richard Chamberlain, în rolul părintelui Ralph, şi Rachel Ward, în rolul frumoasei Meggie Cleary, seria spunea povestea unei iubiri interzise cum rar s-au văzut şi ţintuia telespectatorii în faţa televizoarelor.

Au trecut 30 de ani de la lansarea mini-seriei Pasărea Spin, iar anii au trecut vizibil peste cei care au dat viaţă unora dintre cele mai îndrăgite personaje din istoria televiziunii, Meggie Cleary şi părintele Ralph.

Richard Chamberlain are acum 83 de ani. Un idol al tuturor femeilor în tinereţe, Chamberlain a dezvăluit, în urmă cu zece ani, că este homosexual şi a vorbit, într-o carte biografică, despre cât de greu i-a fost să-şi ascundă orientarea sexuală într-o eră în care acest lucru era "cel mai rău lucru posibil" şi despre conflictul permanent în care s-a aflat cu el însuşi vreme de zeci de ani.


Rachel Ward are 60 de ani, iar pentru ea Pasărea Spin nu a însemnat doar unul dintre cele mai mari succese din carieră, ci şi momentul care i-a adus împlinire pe plan personal, ea întâlnindu-l pe platourile de filmare pe cel care i-a devenit soţ, Bryan Brown, şi cu care are trei copii.

Galerie foto

vezi galeria 9 foto 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: pasarea spin , actori
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!