Cum arată acum "fiica răpită" din Nea Mărin Miliardar. Este o personalitate din industria modei

  • 11849 afişări

Cum arată acum "fiica răpită" din Nea Mărin Miliardar. Este o personalitate din industria modei

09 februarie 2017


Rolul fetei lui Marlon Juvett din "Nea Mărin Miliardar" a fost jucat de Brânduşa Marioţeanu, nepoata lui Toma Caragiu, aflată la a treia şi ultima sa peliculă.
 


Aceasta, după pelicula "Nea Mărin Miliardar", a emigrat în Franţa, la Paris, apoi în Canada şi, finalmente, în SUA, conform a1.ro. În urma căsătoriei, a devenit Brânduşa Niro. Înainte să devină redactor şef la revista de fashion The Daily Front Row, aceasta fost Senior Vice President Global Marketing la gigantul ”Hugo Boss”, dar şi la ”Ralph Lauren”.


Iată, mai jos, cum arată acum Brânduşa Niro.

Galerie foto

vezi galeria 7 foto


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: miliardar , fiica , nea marin
Comentarii / 2
  • Posibilitate de castig noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:onlineproiect86@gmail.com

  • reply Ma nage rLeagu e. ro 09 februarie 2017 / 03:30

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!