Cum arată acum frumoasa Nane din "Moştenirea familiei Guldenburg"

  • 220 afişări

Cum arată acum frumoasa Nane din "Moştenirea familiei Guldenburg"

13 septembrie 2017


Realizat de postul refegist ZDF, între 1987 şi 1990, "Mostenirea Familiei Guldenburg", un serial de 39 de episoade, a fost difuzat, mai întâi, la vecinii bulgari.
 Dupa "Dallas" si "Sclava Isaura", TVR a inceput sa ruleze si la noi "duelul" fabricantilor de bere din Hamburg, familiile Guldenburg si Balbeck. Spre deosebire de prima, care provine din paturile aristocratiei, a doua e sarmana. Cu toate acestea, finalmente, fata lui Balbeck se casatoreste cu baiatul Guldenburg, fara ca relatiile dintre ele doua familii sa se deterioreze. Dupa decesul Contelui, Contesei de Guldenburg ii revine "sarcina" de a-si tine familia unita. Totul cu miez, cu intriga, intr-o productie considerata de multi a fi replica mai de bun gust a "Dinastiei".


In Romania, "Das Erbe der Guldenburgs" a avut un impact urias, existand legende potrivit carora in timpul rularii episoadelor in tara noastra aveau loc cele mai multe spargeri, semn ca pana si politistii urmareau cu sufletul la gura ispravile lui Achim Lauritzen, chelul cel diabolic.


Cum arată acum KATHARINA BOHM (interpreta Susannei, contesa de Guldenburg)

Galerie foto

vezi galeria 5 foto


Kati era cunoscuta si inainte de "Guldenburg", chiar daca jucase in doua filme pentru copii, "Lucky Star" si "Heidi". A fost o prezenta extrem de frumoasa si continua sa fie si astazi, la 53 de ani. Este casatorita şi are un copil.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nane , familia guldenburg
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!