Cum arată acum Ileana Lazariuc

  • 5520 afişări

Cum arată acum Ileana Lazariuc

17 mai 2017


Ileana Lazariuc a fost dintotdeauna o femeie frumoasă. La 35 de ani, soţia lui Ion Alexandru Ţiriac este mai sexy ca niciodată.


De când a intrat în familia lui Ion Ţiriac (78 de ani), singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, Ileana Lazariuc şi-a limitat apariţiile mondene.

Foto: Instagram

Galerie foto

vezi galeria 4 foto


Recent, Ileana a fost prezentă la Madrid, la turneul de tenis patronat chiar de socrul ei. Frumoasa Ileana s-a fotografiat în tribună, alături de soţul ei, Ion Alexandru Ţiriac (40 de ani).
Ileana Lazariuc şi fiul lui Ion Ţiriac sunt părinţii a doi băieţi.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ileana lazariuc , cum arata
Comentarii / 2
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 18 mai 2017 / 01:41

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

  • reply Ce inseamna sa ai noroc! 17 mai 2017 / 07:29

    Mama ei e o fiinta superba,talentata.Stoarfa asta in schimb,s-a nascut in puf si a profitat de norocul cu care a fost lasata de sus.De cind am citit articolul despre filmul in care s-a despuiat ca o destrabalata,facut de sergiu nicolaescu (un pervers ascuns,un ciudat si-un gigolo babalic),mi-a intors matzele pe dos.Norocul ei ca a dat de-un fraier ca baiatul asta de bani gata.Ion Tiriac tatal e destept si muncitor,fiu-sau e la fel ca destrabalata asta,doar norocos sa-l aiba ca tata pe tziriac senior.Si juniorul si destrabalata sa zica merci ca au unu' batrin in familie care a stiut cum sa faca banii ca sa aiba ei ce cheltui.Fara banii lui tziriac senior,astia tineri ar fi vai de capu' lor,ea probabil ar continua sa se despoaie pt bani,iar juniorul ar fi barmanagiu ceva,nici unul nu are stofa,doar noroc chior.MI-E SCIRBA.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!