Cum arată acum jurnalista care l-a scos din sărite pe Adrian Despot

  • 8446 afişări
11 septembrie 2017
Cum arată acum jurnalista care l-a scos din sărite pe Adrian Despot

 
În 2008 a apărut pe internet o filmare care i-a amuzat teribil pe fani. Protagonişti erau Adi Despot şi Alexandra Avram, o reporteriţă aflată la început de drum.
 
Solistul trupei Viţa de Vie a fost enervat la culme de reporteriţa Music Channel, care îi pune nişte întrebări complet fără sens. Momentul culminant al interviului a fost în momentul în care Adrian Despot i-a enumerat cei trei artişti care urmau să urce pe scenă şi să cânte, iar după doar câteva secunde reporteriţa l-a întrebat câţi artişti urmau să urce pe scenă.
Cu toate că a încercat să-şi păstreze calmul, Adrian Despot nu s-a mai putut abţine şi i-a dat un răspuns nu tocmai prietenos.
 
După acea experienţă, Alexandra şi-a dat seama că nu şi-a găsit meseria potrivită şi s-a îndreptat spre altceva care i se potriveşte mai bine. Tânăra s-a făcut model şi apare la diverse prezentări în lenjerie intimă.
 

Galerie foto

vezi galeria 7 foto
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adi despot , jurnalista
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!