Cum arată Brad Pitt la nouă luni de la despărţirea de Angelina Jolie. Apariţiile sale sunt de coşmar

  • 1564 afişări
Cum arată Brad Pitt la nouă luni de la despărţirea de Angelina Jolie. Apariţiile sale sunt  de coşmar

18 mai 2017 Alexandra Necsoiu

În urmă cu nouă luni de zile, celebrul cuplu de la Hollywood, format din Brad Pitt şi Angelina Jolie, s-a destrămat, iar după despărţirea celor doi, Brad Pitt a trecut printr-o perioadă de coşmar. Actorul s-a refugiat în alcool, a slăbit drastic, iar apariţiile sale au fost tot mai neglijente.

În primul interviu de la despărţirea celor doi, Brad Pitt a dezvăluit pentru revista GQ că în ultimele luni a reuşit să renunţe la alcool, a participat la şedinţe de terapie psihologică şi a decis împreună cu Angelina Jolie să îşi rezolve problemele familiale într-o manieră discretă şi amiabilă.

”Tocmai am început să merg la psiholog”, a spus actorul american, în vârstă de 53 de ani. ”Îmi place. Chiar îmi place. A trebuit să renunţ însă la doi psihologi până să îl găsesc pe acela cu care mă potrivesc”.

Recent, Brad a fost prezent atât la premiera filmului War Machine, cât şi în cadrul emisiunii The Late Show unde, a avut o imagine neîngrijită. Hainele acestuia erau şifonate şi foarte largi, fiind nevoit să suflece mânecile sacoului pe care-l purta.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 6 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!