Cum arată cea mai bună prietenă a lui Kate Middleton

  • 4474 afişări
Cum arată cea mai bună prietenă a lui Kate Middleton

10 ianuarie 2017


Ieri, Kate Middleton a împlinit 35 de ani, aniversare pe care a sărbătorit-o discret alături de părinţi, copiii ei şi câţiva prieteni de familie apropiaţi.
 


Una dintre cele mai bune prietene ale Ducesei de Cambridge, care este prezentă la fiecare petrecere sau eveniment social organizat de Kate, este Sophie Carter. Aceasta este renumită pentru loialitatea şi discreţia ei de-a lungul anilor.

Sophie se numără de multă vreme printre apropriaţii cuplului Kate Middleton - Prinţul William. Sophie a fost, printre altele, iubita celui mai bun prieten al prinţului William, Thomas van Straubenzee, iar fratele ei, Robert, este căsătorit cu una dintre fostele colege de şcoală ale lui Kate, Hannah Gillingham.

Sophie, care este şi naşa prinţesei Charlotte, a participat, alături de Kate, la slujba de Crăciun de anul acesta şi, de fiecare dată, o însoţeşte pe aceasta în vacanţe.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate middleton , prietena
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!