Cum arată cea mai scumpă casă din Bucureşti FOTO din interior

  • 2581 afişări

Cum arată cea mai scumpă casă din Bucureşti FOTO din interior

22 septembrie 2017

Galerie foto

Cum arată cea mai scumpă casă din Bucureşti FOTO din interiorCum arată cea mai scumpă casă din Bucureşti FOTO din interiorCum arată cea mai scumpă casă din Bucureşti FOTO din interiorCum arată cea mai scumpă casă din Bucureşti FOTO din interior

 

Are 15 camere, aproape 2.000 de metri pătraţi şi se află unde altundeva decât în cea mai scumpă zonă a Capitalei: cartierul Dorobanţi.
 


Vila este construită într-un stil architectural art-deco şi este amplasată în zona Dorobanţi şi dispune de 700 mp teren şi 2.300 mp construiţi. Cunoscută şi sub numele de “Vila Capo“, clădirea este o vila interbelică, dar renovată în 2013, cu elemente art- deco si accente neoclasice, adusă în contemporan printr-o gândire inteligentă a spaţiilor.

Imobilul are un etaj transparent, fluid care aduce cerul aproape şi lasă privirea sa se plimbe în voie peste oraş. Pe timpul nopţii este iluminat de spoturi care pot crea jocuri de lumini.

Vila este scoasă la vânzare cu 8,2 milioane de euro


 Clădirea are la demisol: piscina, baie de aburi şi saună, bucătărie, depozitare, două dormitoare, băi şi sală de cinema. La parter sunt amplasate sufrageria, biroul, şi terasa, iar la primul şi al doilea etaj sunt amplasate 6-7 dormitoare, fiecare cu dressing şi baie. Clădirea dispune şi de o grădină amenajata de 400 mp, cu suprafaţă verde şi fântână cu apă.

Foto: imobiliare.ro

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: casa , scumpa
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!