Cum arăta garsoniera în care Dani Oţil a stat cu Mihaela Rădulescu. Are doar 36 de metri pătraţi

  • 9783 afişări
20 octombrie 2017

Cum arăta garsoniera în care Dani Oţil a stat cu Mihaela Rădulescu.  Are doar 36 de metri pătraţi

Galerie foto

vezi galeria 8 fotoMihaela Rădulescu (48 de ani) şi Dani Oţil (37 de ani) au avut o relaţie de şase ani, timp în care vedeta a făcut mai mult naveta Monaco – România.
 În noiembrie 2008, Mihaela a părăsit vila de la Snagov, în valoare de 800.000 de euro, unde locuise cu fostul soţ Elan Schwarzenberg, pentru a se muta in garsoniera de 40.000 de euro, achiziţionată în rate de Dani Oţil, informează magazinuldecase.ro

In ciuda faptului ca are o suprafaţă mică, Dani a mobilat-o în aşa fel încât a valorificat fiecare metru pătrat al acesteia.

A gândit chiar un pat suspendat în care să se odihnească, fără a fi nevoit să doarmă pe canapea şi să folosească astfel livingul şi pe post de dormitor.

În 2015, Dani Oţil şi-a scos garsoniera la vânzare, moment în care a cumpărat o vilă în “Paradisul Verde” din Corbeanca. A plătit suma de 100.000 de euro şi a devenit şi vecin cu colegul său, Răzvan Simion.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dani , mihaela
Comentarii / 1
  • Vorbe lui Paunescu :"Pretentii nici n-am de la lume,/Un pat,intuneric si tu !",sau Marin Sorescu""Doi pe-un loc!"

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!