Cum arată la 68 de ani fiica celebrului pictor Pablo Picasso

  • 886 afişări
12 octombrie 2017
Cum arată la 68 de ani fiica celebrului pictor Pablo Picasso

Galerie foto

Cum arată la 68 de ani fiica celebrului pictor Pablo Picasso (galerie foto)Cum arată la 68 de ani fiica celebrului pictor Pablo Picasso (galerie foto)Cum arată la 68 de ani fiica celebrului pictor Pablo Picasso (galerie foto)Cum arată la 68 de ani fiica celebrului pictor Pablo Picasso (galerie foto)

La cei 68 de ani, Paloma Picasso se numără printre cele mai apreciate nume şi apariţii din industria modei.

Cunoscută pe plan internaţional ca cel mai faimos designer de bijuterii şi fashion icon, Paloma Picasso este fiica celebrului artist Pablo Picasso. Deşi părinţii ei au nume puternice şi cunoscute care şi-au lăsat amprenta de-a lungul anilor, Paloma nu a dorit niciodată să fie comparată sau asociată cu tatăl ei, dorindu-şi să muncească din greu pentru a se face cunoscută în lumea designului de bijuterii, iar cel mai important este că a reuşit ce şi-a propus.

Născută în anul 1949, în Vallauris, Paloma a fost înconjurată de artişti şi intelectuali de la o vârstă fragedă, dar în ciuda acestui lucru, nu şi-a dorit să-l urmeze pe tatăl său, să picteze, şi a încercat să iasă din umbra celebrului său nume.

A fost numită Paloma după pictura realizată de tatăl său în 1949 pentru Conferinţa Internaţională de Pace de la Paris, numele său însemnând “porumbiţă” în limba spaniolă care simbolizează pacea şi puritatea. La vârsta de 4 ani, după ce mama sa l-a părăsit pe Pablo, Paloma şi fratele său mai mare au continuat să-şi petreacă verile alături de tatăl lor în Sudul Franţei.

Mai târziu, a început să studieze Univeritatea din Paris, iar mai apoi, a început să creeze costume pentru producţiile de teatru din Paris. Încurajată de succesul său, a început să studieze designul bijuteriilor, iar la scurt timp după acest pas, Yves Saint Laurent i-a propus să-i creeze bijuterii care să-i completeze colecţia.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: paloma picasso , pablo picasso , fiica
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!