Cum arată Nicoleta Luciu acum. A decis să se retragă din lumina reflectoarelor

  • 5299 afişări

Cum arată Nicoleta Luciu acum. A decis să se retragă din lumina reflectoarelor

12 octombrie 2017

Galerie foto

Cum arată Nicoleta Luciu acum. A decis să se retragă din lumina reflectoarelorCum arată Nicoleta Luciu acum. A decis să se retragă din lumina reflectoarelorCum arată Nicoleta Luciu acum. A decis să se retragă din lumina reflectoarelorCum arată Nicoleta Luciu acum. A decis să se retragă din lumina reflectoarelor

 

De câteva luni, Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor şi nu a mai apărut la evenimente sau emisiuni TV.
 


Nicoleta a preferat să-şi petreacă timpul acasă, la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat de câţiva ani, cu cei patru copii ai ei, tripleţii Kim, Karoly şi Kevin, Zsolt Jr, şi cu soţul ei.

Aceasta refuză, conform apropiaţilor, citaţi de un ziar monden, să mai apară la emisiuni tv sau la evenimentele din Bucureşti, declinând toată invitaţiile. Preferă să ţină legătura cu fanii ei prin intermediul site-ului.
Săptămânal, merge la un salon de înfrumuseţare din apropierea casei unde-şi face tratamente corporale şi faciale. Recent, ea a fost din nou la salon şi s-a filmat “acoperită” de un prosop alb.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nicoleta luciu , miercurea ciuc
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!