Cum arată noul iubit al Ritei Ora. Este fiul unui artist celebru

  • 476 afişări
Cum arată noul iubit al Ritei Ora. Este fiul unui artist celebru

17 iulie 2017

Frumoasa cântăreaţă şi-a găsit dragostea în braţele fiului unui cântăreţ celebru. Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori în secret în ultimele lunim dar relaţia pare să devină tot mai serioasă.

Rita Ora are o nouă relaţie cu Tyrone Wood, fiul Ronnie Wood, unul dintre membrii trupei Rolling Stones, precizează The Sun.

„Rita şi Tyrone s-au întâlnit pentru prima dată anul trecut, dar abia recent relaţia lor a ajuns la un alt nivel. Cei doi se înţeleg foarte bine şi au fost împreună şi în vacanţă. Rita îl place pe Tyrone pentru că, spre deosebire de foştii săi iubiţi, el este devotat unei singure femei şi nu e avid de faimă”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Tyrone a crescut printre celebrităţi, iar în ciuda faimei tatălui său, tânărul a dorit să ducă un stil de viaţă normaş şi să aibă o profesie stabilă ca toţi ceilalţi, scrie click.ro.

Printre fostele sale iubite se numără fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley, despre care a declarat că a fost „marea iubire a vieţii sale”. S-a despărţit de ea în anul 2009. A avut o relaţie chiar şi cu o amică a Ritei Ora, fotomodelul Daisy Lowe, dar relaţia lor nu a durat mai mult de trei luni.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 6 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fiu , rita ora , iubit , tyrone wood , relatie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!