Cum arată principesa Karina, care l-a înlocuit pe Nicolae la succesiunea tronului României

  • 2745 afişări
06 decembrie 2017
Cum arată principesa Karina, care l-a înlocuit pe Nicolae la succesiunea tronului României

Galerie foto

Cum arată principesa Karina, care l-a înlocuit pe Nicolae la succesiunea tronului RomânieiCum arată principesa Karina, care l-a înlocuit pe Nicolae la succesiunea tronului RomânieiCum arată principesa Karina, care l-a înlocuit pe Nicolae la succesiunea tronului RomânieiCum arată principesa Karina, care l-a înlocuit pe Nicolae la succesiunea tronului României
 
Casa Regală a României trece în aceste zile prin clipe de cumpănă, odată cu înrăutăţirea stării de sănătate a Regelui Mihai, dar şi printr-un scandal care ştirbeşte din seriozitatea şi solemnitatea momentului.
 
Nicolae, nepotul regelui - exclus în 2015 din linia de succesiune - nu a fost lăsat să-şi vadă bunicul. A fost dat afară într-un incident fără precedent, din care nu a lipsit agresiunea. Două comunicate au parvenit între timp de la Casa Regală, iar alte două, în replică, de la Nicolae. Însăşi mama lui Nicolae, Principesa Elena, a luat prin surprindere opinia publică blamând gestul fiului ei.   
Principesa Elena a României s-a născut pe 15 noiembrie 1950, la Lausanne. Este a doua fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana, fiind a doua în linia de succesiune la Tronul României.
În 1982, Principesa Elena s-a căsătorit cu Robin Medforth-Mills, tatăl copiilor ei, Nicolae şi Elisabeta-Karina. Profesor de geografie la Universitatea Durham şi fost oficial la ONU, Robin Medforth-Mills a murit în 2002. 
Fiul său, Nicolae, născut la Geneva, în 1985, şi-a împărţit primele 18 luni de viaţă între Anglia şi Sudan.
În 1989, anul revoluţiei române, s-a născut fiica Principesei Elena, Elisabeta-Karina.
Este a treia în linia succesorală, după Principesa Margareta şi Principesa Elena (mama sa). Nu are oficial titlul de Principesă.
Potrivit normelor care guvernează existenţa Casei Regale a României, soţii şi copiii Alteţelor Lor Regale Principesele României nu dobândesc automat vreun titlu princiar. Astfel de titluri pot fi acordate prin voinţa Regelui, aşa cum este cazul Principelui Radu al României, soţul Principesei Moştenitoare Margareta a României.
Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills a vizitat România şi a avut şi câteva apariţii publice, cum ar fi cea de Crăciun din anul 2012, când şi-a petrecut sărbătoarea Naşterii Domnului la Castelul Regal de la Săvârşin.
FOTO: romaniaregala.ro
 
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: karina , nicolae , casa regala
Comentarii / 1
  • Mai lasati-ma-n pace cu "printzipesele"sulii.Niste grasane nesimtite puse pe acaparat tot ce se poate acapara.Romania nu e regatul acestor nesimtite.Romania nu mai are rege.Din momentul in care a abdicat,s-a terminat cu monarhia si uite-o,nu e cu titlurile pompoase.Nu uitati cum a ajuns primul asa zis "rege" din familia asta.Pe o pluta cu o geanta de carton,adica un coate goale fara Dumnezeu care trebuia pus undeva rege,mai ales ca toate celelalte tari unde mai exista monarhie,erau deja "DATE"diversilor martzafoi.deci incetati odata cu rege,regina,"printzipese" si alte matrapazlicuri.Romanii sint batjocoriti de prea mult timp,ajunge si cu circul asta menit doar sa intoarca matzele pe dos si celui mai indiferent om.Aici e vorba de 25 milioane euro pe an date de-a moaca de imbecilii din politica,bineinteles din banii romanilor si de nenumarate proprietati acaparate numai nemu'lor stie cum,ca bani nu aveau nici sa-si cumpere o pereche de itzari,da' sa mai si stapineasca atitea paduri,castele,pamint etc.Ce s-a intimplat dupa '89 si felul cum au aparut milionarii si miliardarii pulii,tot asa a fost si-n trecut.Istoria se repeta.Din nimicuri,au ajuns unii mari domnitori si milionari "respectati'.De cine?masa pe gheata,n-au nici ei habar.Asa ca PAUZA baieti,ajunge cu articolele astea ridicole.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!