Cum arată soţia producătorului Harvey Weinstein, acuzat de abuz sexual de mai multe actriţe de la Hollywood

  • 932 afişări
12 octombrie 2017 Alexandra Necsoiu
Cum arată soţia producătorului Harvey Weinstein, acuzat de abuz sexual de mai multe actriţe de la Hollywood

Galerie foto

Cum arată soţia producătorului Harvey Weinstein, acuzat de abuz sexual de mai multe actriţe de la Hollywood (galerie foto)Cum arată soţia producătorului Harvey Weinstein, acuzat de abuz sexual de mai multe actriţe de la Hollywood (galerie foto)Cum arată soţia producătorului Harvey Weinstein, acuzat de abuz sexual de mai multe actriţe de la Hollywood (galerie foto)Cum arată soţia producătorului Harvey Weinstein, acuzat de abuz sexual de mai multe actriţe de la Hollywood (galerie foto)

Soţia marelui producător de la Hollywood, Harvey Weinstein, a anunţat că divorţează de acesta în urma scandalului în care este implicat.

Georgina Chapman a anunţat că a decis să-l părăsească pe soţul ei, Harvey Weinstein după scandalul de la Hollywood în care este acuzat de mai multe femei din industria de divertisment de viol şi hărţuire sexuală.

„Am decis să îmi părăsesc soţul. Să am grijă de copiii mei este prioritatea mea şi cer presei să ne respecte intimitatea în această perioadă“, a transmis designerul de modă pentru revista People.

Harvey Weinstein, în vârstă de 65 de ani şi Georgina Chapman, în vârstă de 41 de ani, sunt căsătoriţi încă din anul 2007 şi au împreună doi copii– India Pearl, în vârstă de 7 ani şi Dashiell Max Robert, în vârstă de 4 ani.

Georgina a crescut în Richmond, în Sud-Estul Londrei şi a studiat la prestigioasa facultate privată Marlborough din Wiltshire. Mai târziu, a terminat studiile la Facultatea de Artă şi Design, unde l-a cunoscut pe Keren Craig, care i-a fost partener de afaceri. După terminarea facultăţii de Artă de la Wimbledon în 2001, Georgina şi-a început cariera de designer.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!