Dani Oţil, critică dură la adresa tinerelor care-şi fac selfie-uri senzuale: "Nu te doare spatele de la atâtea poze?"

  • 893 afişări

Dani Oţil, critică dură la adresa tinerelor care-şi fac selfie-uri senzuale: "Nu te doare spatele de la atâtea poze?"

07 august 2017


Dani Oţil a postat de curând pe pagina sa de Facebook un mesaj ce i-a cam luat prin surprindere pe admiratorii emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani".
 


Textul este o critică la adresa tinerelor care trăiesc pentru a-şi face un selfie excelent, cu care să atragă atenţia publicului larg.

„Fă... Nu te doare spatele de la atâtea poze?

Am devenit mici agenţii de publicitate. Toţi.

Când pozăm, postăm, sau pozăm ca să postăm, facem exact ce până acum câţiva ani făceau doar agenţiile. Hai... Fiţi sinceri... Un selfie nu e niciodată UN selfie. Facem mai multe... Alegem unul. Aranjăm lucrurile în cadru, aşteptăm o anumită oră, un unghi. Tragem serios de poze, iar dacă poza chiar nu înseamnă nimic băgăm un filtru... Iar dacă poza e chiar inutilă omului...ne punem urechi şi vomităm curcubee.

Toţi ştim că un decolteu ia mai multe like-uri decât o cascadă şi nişte buci bat o poza la Madame Tussauds. Probabil e evoluţie... Dar în curând, fii-ta de 14 ani, după ce îi iei îngheţată, mai întâi îşi va da jos cămaşa, va rămâne în sutien, va lăsa să îi picure un pic pe piele şi te va ruga să îi faci o poză când o linge. Te va asigura că nu e nimic rău în asta... E doar pt. Like-uri.

Joac-o pe asta, fraiere!”

Galerie foto

vezi galeria 9 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dni otil , selfie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!