De ce nu are Iulia Albu iubit: „Un bărbat complică inutil totul!”

  • 765 afişări

De ce nu are Iulia Albu iubit: „Un bărbat complică inutil totul!”

10 mai 2017


Iulia Albu a scris pe propriul blog despre o serie de reguli pe care ar trebui să le urmeze o femeie de succes.
 


„Domniţa nu era vestită pentru frumuseţea ei sau bunătatea ei. Dar ea nu vărsa lacrimi pentru că frumuseţea , oricum, este trecătoare, iar respectul era, în gândul ei, mult mai important decât adoraţia celor din jur. Cam aşa începe povestea noastră de astăzi. Da, respectul este important, poate cel mai important, iar respectul nu se câştigă, ci se impune. Sigur, admiraţia se poate câştiga, însă cu respectul....este cu totul altă poveste”, a scris Iulia Albu, pe blogul său.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Foto: Instagram

Mai mult de atât, o regulă de bază pentru orice femeie este să-şi găsească echilibrul:  „Dacă ai deja o familie, încearcă să departajezi lucrurile...net, însă fără a neglija persoane importante din viaţa ta. Va vi greu, dar până la urmă vei reuşi.
Dacă eşti sigură sau într-o relaţie care nu te mulţumeşte, taie drastic. Există momente în viaţa unei femei de carieră, când un bărbat complică inutil...totul! Nu este nimic rău în a-ţi asuma şi a reuşi să te construieşti înainte de a lua o decizie în legătură cu viaţa ta personală. Da, uite, am spus-o! Câteodată, o femeie puternică are nevoie de spaţiu pentru a se dezvolta, înainte de a cunoaşte bărbatul puternic, demn de a sta la braţul ei”.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iulia albu , iubit
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!