Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au o casă bio, evaluată la 300.000 de euro FOTO

  • 29725 afişări

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au o casă bio, evaluată la 300.000 de euro FOTO

07 septembrie 2017


Estimată la 300.000 de euro, casa soţilor Bucur este amplasată pe un teren de 1000 de mp, într-o comună din afara Bucureştiului, lângă pădure.
 


Constructia in sine este impozanta si pare foarte solida, Bucur dezvaluind ca a folosit la ridicarea sa panouri umplute cu spuma poliuretanica sub presiune, un material dens care termoizoleaza foarte bine. Casa are un etaj, este mai mult lata decat inalta, iar la nivelul superior se afla dormitoarele prevazute cu un perete din sticla. La parter se afla livingul si bucataria, iar la etaj, intr-una dintre camere, sotii Bucur au amenajat si o mica sala de sport, potrivit wowbiz.ro.

In ultimii ani, zona a cunoscut o crestere uluitoare. Aici, casele par sa fie construite dupa tiparul celor din revista, bucurestenii renuntand la oras pentru tihna si linistea, aerul curat si viata traita in mijlocul naturii. Un stil de viata agreat de Dana Nalbaru si Dragos Bucur pentru ei si cei doi copii ai lor, Sofia, 9 ani si Kadri, de 1 an si 4 luni.

Galerie foto

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au o casă bio, de 300.000 de euro FOTODragoş Bucur şi Dana Nălbaru au o casă bio, de 300.000 de euro FOTODragoş Bucur şi Dana Nălbaru au o casă bio, de 300.000 de euro FOTODragoş Bucur şi Dana Nălbaru au o casă bio, de 300.000 de euro FOTO


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dragos bucur , casa
Comentarii / 1
  • Din ceea ce vad eu sunt doar poze de familie, nicidecum pozze cu casa, care se presupune ca ar fi subiectul articolului. De ce nu dati poze de la taierea motului sau de la alte evenimente familiale ?

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!