Drama Ramonei Bădescu. Ce i-a făcut soţul ei timp de 7 ani: „M-a lovit foarte mult fără nicio justificare, fără niciun sens”

  • 26407 afişări

Drama Ramonei Bădescu. Ce i-a făcut soţul ei timp de 7 ani: „M-a lovit foarte mult fără nicio justificare, fără niciun sens”

13 octombrie 2017

Galerie foto

vezi galeria 9 foto

 

Ramona Bădescu a vorbit cu sinceritate despre căsnicia sa cu un bărbat italian, explicând de ce mariajul a luat sfârşit după şapte ani de zile.
 „Nu păstrăm legătură. Este una dintre persoanele cu care nu păstrez legătură. Întotdeauna mi-a plăcut să rămână o legătură când s-a terminat o iubire, să rămână respect. Cu soţul meu nu, pentru că m-a lovit foarte mult fără nicio justificare, fără niciun sens. Mi-a făcut foarte mult rău gratuit, dar de fapt şi-a făcut lui”, a povestit Ramona Bădescu.

Vedetă de televiziune a explicat că ea i-a spus fostului soţ, în momentul în care s-au despărţit, că se poate baza pe ea mereu, dar că el nu a mai căutat-o niciodată.

„După şapte ani de căsătorie i-am spus, uitându-mă în ochii lui, ‘Dacă ai nevoie de cineva, contează pe mine toată viaţă ta’. Nu ne-am mai auzit, nu m-a căutat. A fost foarte rău, s-a comportat că orice bărbat rău când se termină o relaţie şi nu pentru că e italian, cred că şi mulţi bărbaţi din România încearcă să lovească şi cred că jignind femeia obţin mai mult. Nu obţin decât o milă”, a adăugat fosta prezentatoare de televiziune.

Ramona Bădescu a mai spus că ea crede în dreptatea făcută de Dumnezeu şi că în cazul fostului soţ sau exact aşa s-a întâmplat.

„Soţul meu nu mai vede cu un ochi. Eu niciodată nu mi-am făcut dreptate cu mâna mea, pentru că eu cred în energia bună, nu cred în a plăti cu aceeaşi moneda persoanei care îţi omoară sufletul, care te răneşte, muscă din ţine, din tot ce ai dat mai bun. Dar se pare că Dumnezeu a făcut dreptate”, a adăugat ea.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ramona badescu , drama
Comentarii / 7
Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!