Drama Ramonei Bădescu. Ce i-a făcut soţul ei timp de 7 ani: „M-a lovit foarte mult fără nicio justificare, fără niciun sens”

  • 26427 afişări

Drama Ramonei Bădescu. Ce i-a făcut soţul ei timp de 7 ani: „M-a lovit foarte mult fără nicio justificare, fără niciun sens”

13 octombrie 2017

Galerie foto

Ramona Bădescu, în formă maximă la 47 de aniRamona Bădescu, în formă maximă la 47 de aniRamona Bădescu, în formă maximă la 47 de aniRamona Bădescu, în formă maximă la 47 de ani

 

Ramona Bădescu a vorbit cu sinceritate despre căsnicia sa cu un bărbat italian, explicând de ce mariajul a luat sfârşit după şapte ani de zile.
 „Nu păstrăm legătură. Este una dintre persoanele cu care nu păstrez legătură. Întotdeauna mi-a plăcut să rămână o legătură când s-a terminat o iubire, să rămână respect. Cu soţul meu nu, pentru că m-a lovit foarte mult fără nicio justificare, fără niciun sens. Mi-a făcut foarte mult rău gratuit, dar de fapt şi-a făcut lui”, a povestit Ramona Bădescu.

Vedetă de televiziune a explicat că ea i-a spus fostului soţ, în momentul în care s-au despărţit, că se poate baza pe ea mereu, dar că el nu a mai căutat-o niciodată.

„După şapte ani de căsătorie i-am spus, uitându-mă în ochii lui, ‘Dacă ai nevoie de cineva, contează pe mine toată viaţă ta’. Nu ne-am mai auzit, nu m-a căutat. A fost foarte rău, s-a comportat că orice bărbat rău când se termină o relaţie şi nu pentru că e italian, cred că şi mulţi bărbaţi din România încearcă să lovească şi cred că jignind femeia obţin mai mult. Nu obţin decât o milă”, a adăugat fosta prezentatoare de televiziune.

Ramona Bădescu a mai spus că ea crede în dreptatea făcută de Dumnezeu şi că în cazul fostului soţ sau exact aşa s-a întâmplat.

„Soţul meu nu mai vede cu un ochi. Eu niciodată nu mi-am făcut dreptate cu mâna mea, pentru că eu cred în energia bună, nu cred în a plăti cu aceeaşi moneda persoanei care îţi omoară sufletul, care te răneşte, muscă din ţine, din tot ce ai dat mai bun. Dar se pare că Dumnezeu a făcut dreptate”, a adăugat ea.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ramona badescu , drama
Comentarii / 7
Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!