"După 7 ani, am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina!"

  • 72699 afişări


"După 7 ani, am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina!"

14 iulie 2017


Mădălina Manole ar fi împlinit azi 50 de ani.


Dan Negru şi-a amintit de Mădălina.  O face an de an, din 2010 încoace. Omul de televiziune a scris pe pagina sa de Facebook câteva rânduri despre o întâmplare petrecută nu cu mult timp ca fata cu părul de foc să plece dintre noi:

”De azi-dimineaţă o văd pe toate televiziunile pe Mădălina Manole, aşa cum nu o vedeam deloc cât timp trăia…După 7 ani am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina ! Povestea e scurtă…Am întâlnit-o ultima dată pe Calea Plevnei în faţă Facultăţii de Stomatologie. Eram în maşină, îmi aşteptăm soţia şi ea trecea pe jos. Am coborât din maşină şi am pălăvrăgit vreun sfert de ora…Mi-a reproşat discret că nu o mai invit în showurile mele şi am încercat să-i explic că nu depinde doar de mine, că piaţă de publicitate ne presează să căutăm mereu “noul “aruncând “vechiul” la gunoi. Era mâhnită, nici revoltată, nici resemnată. Doar mâhnită…Ţin minte că am trăncănit apoi minute bune tot felul de banalităţi. A fost ultima dată când am văzut-o în viaţă. Apoi, am aflat că sunt unul din ucigaşii ei. Am o mulţime de complici, de la oameni de radio până la producători, ştabi de televiziune sau corporatişti de prin agenţii de publicitate.Mulţi căpuşează doar televiziunea, radioul, sunt lipsiţi de pasiune dar suficienţi şi aroganţi explicând gusturile publicului. (...) Killerii (ucigaşii - n.r.) Mădălinei sunt şi cei ai Cerbului de Aur, ai folkului sau ai muzicii populare . Cel mai ascultat radio în New York, încă din anii 80, e LiteFM, un format radio hoţ-adult-contemporary unde Sinatra, Elvis sau Beatles sunt în heavy-rotation. Aşa cum a fost Mădălina Manole doar după 14 iuie 2010…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dan negru , madalina manole
Comentarii / 3
  • O opinie FFF curajoasa. Este abordat rolul TV in formarea constitiinţei civice A mentalităţii colective. A gîndirii omului. Probabil că e nevoie de un studiu interdisciplinar unde de cercetat cum TV educa, cuturaliyeayă şi in ce mod distruge lumea prin manipulare, yombare, dezinformare. Aceste lucruri murdare se face prin publicitatea toxică, incultura prezentatorilor, prin lipsa sublimului...O tempores, O mores. Sa fie TV o arma de distrugere la distanta ????

  • Dan Negru delirează în legătură cu Mădălina Manole.TV-comerciale au stricat multe și continuă.

  • Televiziunile au stricat totul in ROMANIA,ele sunt implicate in toate domeniile de activitate-de la politica si teminind cu shourile tv,promovind tot ceeace este daunator societatii,Lume sade cu gura cascata la televizor,dar nu stie ce manevre,ce interese sunt in manipularea emisiunilor.Creeaza opinii,in special la tinerii care sunt mai usor de manevrat,insuflindu-le acestora mania pentru sex,droguri,violenta fizica si verbala.Televiziunile au degradat onestitatea societatii,este o plaga ,care se intinde si ia proportii.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!