Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi divorţează după o căsnicie de nouă ani! Care este motivul

  • 7593 afişări
Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi divorţează după o căsnicie de nouă ani! Care este motivul

19 iunie 2017

Dacă în urmă cu câteva luni  se zvonea că Portia de Rossi Şi Ellen DeGeneres aleg să meargă pe drumuri separate, lucrurile s-au adeverit. După o căsnicie de nouă ani, cele două au ales să divorţeze, veste care a surprins atât showbiz-ul internaţional, cât şi fanii acestora.

Potrivit Kankan.md, site-ul In Touch a aflat de la o sursă apropiată celor două că Ellen şi Portia sunt pe cale să divorţeze şi că de vină pentru ruptura lor este nimeni alta decât prezentatoarea talk showului.

”Se va întâmpla. Ea şi Portia se despart. Portia nu a mai purtat verigheta de ceva timp, o punea ocazional să îi arate lui Ellen că încă încearcă, însă s-a terminat. Nu există cale de întoarcere. Este doar o chestiune de timp până când va afla toată lumea”, a declarat sursa, conform publicaţiei.

Motivul divorţului lor pare să fie cariera. Ellen, care a fost văzută săptămâna trecută fără verighetă, nu şi-a dorit să se despartă, însă Portia s-a săturat să trăiască în umbra acesteia, iar relaţia lor nu mai putea suporta presiunea care s-a acumulat în ultimii ani.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!