Emma Zeicescu, ameninţată de bărbatul din viaţa ei: "Îţi dau cu masa în cap!"

  • 2096 afişări
Emma Zeicescu, ameninţată de bărbatul din viaţa ei: "Îţi dau cu masa în cap!"

19 august 2017
Una dintre cele mai şarmante prezenţe de pe micul ecran românesc, Emma Zeicescu a povestit, la tv, un episod şocant din viaţa sa personală.
 
Pentru a demonstra că într-adevăr violenta împotriva femeilor este mult mai răspândită decât o arată cifrele oficiale, Emma le-a împărtăşit telespectatorilor o întâmplare dramatică din trecutul ei.
 
"La un moment dat în viaţă, un domn altminteri simpatic până la un punct, pentru că s-a enervat şi băuse şi ceva, mi-a zis 'îţi dau cu masa în cap!'.
 Inutil să-ţi spun că în secunda doi m-am gândit că e masa mea, casa mea, capul meu, şi l-am poftit afară. Şi bine am făcut. A plecat în cele din urmă, pentru că n-a avut ce să facă. Pentru că eu am avut alternativă. Dacă n-ai alternativă ca femeie, eşti nevoită să rămâi în povestea aia", a povestit Emma Zeicescu, la Realitatea TV.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: emma zeicescu , violenta
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!