O poveste de dragoste cu… “Declick”

  • 540 afişări
O poveste de dragoste cu… “Declick”

05 februarie 2015

Pe 13 februarie, de la ora 19.00, sunteţi invitaţi la Godot Cafe-Teatru, Sub Scenă, unde puteţi urmări piesa de teatru “Declick”, regizată şi scrisă de Alex Unguru. Actorii Sabina Brânduşe şi Rareş Lucaci sunt protagoniştii acestei reprezentaţii, iar preţul biletului este 20 de lei.

 

Cornel Ilie (solist Trupa Vunk):

"O relaţie se poate prescurta în două scaune şi o masă. Dar cei doi nu se vor aşeza niciodată în acelaşi loc, pentru că de fiecare dată ei, înşişi, sunt alţii în interior. Vor face schimb de roluri între cel care care acuza şi cel care scuză, între cel care vrea şi cel care are nevoie, între cel care nu mai poate şi cel care nu mai are cum.

De pe un alt scaun, cel de spectator, este frumos şi curios să fii observatorul lor, dar punându-ţi întrebări despre tine. Am făcut asta şi mi-a plăcut. Mult. Am aflat prin cei doi actori mai multe despre mine. Şi le mulţumesc”.

Alexandra Usurelu, interpretă:

“Declick" este o poveste de care ne lovim cu siguranţă mulţi în viaţa reală şi pe care merită să o privim din afară uneori, ca să ne putem vedea mai bine acţiunile sau chiar greşelile. Este un spectacol care te face să râzi cu lacrimi, dar care te şi pune pe gânduri. O piesă de teatru care-ţi arată că timpul face minuni“.

 

Crina Matei, actriţă:

“Intimitatea împărţită într-o noapte cu un partener aproape necunoscut... Un bărbat şi o femeie care s-au apropiat foarte uşor, dar care nu au forţa să recunoască dorinţa de a nu continua. O tensiune a orgoliului, a întâmplărilor anterioare a căror amintire revine.

Un text curat, bine nuanţat al lui Alexandru Unguru, cel care semnează şi regia;

O interpretare naturală, cu stări bine topite actoriceste, ale actorilor Sabina Brânduşe  şi Rareş Lucaci. 

Un spectacol de la care pleci relaxat, cu gândul că merită să-ţi continui aventură. Cu el, cu teatrul…”.

Maria Dinulescu, actriţă: 

“Sunt foarte încântată să descopăr oameni atât de talentaţi jucând pe scenele teatrelor independente! Sabina Brânduşe este adorabilă în "Declick". Exact ca acum "100 de ani" când împreună cu Cristian Nemescu ne-am îndrăgostit de ea la prima vedere. Ne-a fost clar că ea era cea mai bună alegere pentru rolul din "California Dreamin’”.

 

Adrian Nartea, actor, entertainer:

"Declick este un spectacol de teatru independent “mutat” din sala clasică în spaţii neconvenţionale, fiind astfel mult mai atractiv, mai puţin greoi, un spectacol la care râzi inevitabil, mai ales atunci când râde Sabina Brânduşe, partea feminină din piesă. Este un râs unic şi contagios. Apoi râzi când îl vezi pe Rareş Lucaci încurcat şi înnodat în fata presiunilor ei.

Piesa este împărţită în patru scene împletite deştept de către Alex Unguru- cel care semnează regia şi textul, este ca o împletitură cu mai multe fire, unul pe faţă, altul pe dos, în sensul în care piesa începe cu finalul relaţiei şi se sfârşeşte cu începutul ei, fiind inversată cronologic. Merită văzut, vă veţi regăsi! "

Foto: Alexandru Dragoş şi Vlad Cosmin

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: declick , teatru , radu lucaci , sabina branduse
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!