Experţii au ajuns la concluzia că oamenii inteligenţi sunt dezordonaţi, adorm târziu şi înjură mult

 • 181956 afişări
Experţii au ajuns la concluzia că oamenii inteligenţi sunt dezordonaţi, adorm târziu şi înjură mult

18 august 2016 Alexandra Necsoiu

Dacă întreaga copilărie ţi s-a reproşat că eşti o persoană dezordonată şi întotdeauna te-ai confruntat cu părinţii pentru că te trimiteau prea devreme la culcare, trebuie să ştii că nu tu erai problema în toată povestea asta. Se pare că experţii au ajuns la concluzia că astfel de persoane sunt foarte inteligente.

Persoanele inteligente folosesc uneori un limbaj nepotrivit. Deşi se spune că doar oamenii săraci şi lipsiţi de educaţie folosesc un limbaj nepotrivit pentru că au un vocabular limitat, se pare că cei care nu înjură sunt cei care, de fapt, au un vocabular limitat. Câteva academii din America au decis să facă un experiment:  le-au cerut câtorva persoane  să spună cât mai multe înjurături, iar rezultatul a fost unul surprinzător. Se pare că, cei care şi-au amintit un număr cât mai mare de cuvinte neadecvate erau cei cu un IQ foarte ridicat. Oricum, oamenii inteligenţi sunt caracterizaţi şi de abilitatea de a folosi cuvintele potrivite în funcţie de situaţie şi, pe lângă asta, ştiu şi când să-şi păstreze calmul şi să tacă.

Persoanele inteligente adorm foarte târziu. De foarte mult timp, experţii au studiat oameni cu talente impresionante, ajungând la concluzia că cei care stau până noaptea târziu, au un nivel ridicat de inteligenţă. Aşa că, dacă te numeri printre persoanele care adorm foarte târziu, se pare că faci parte din aceeaşi categorie cu Charles Darwin, Winston Churchill şi Elvis Presley.

Dezordinea şi inteligenţa merg mână-n mână. Cercetătorii de la Universitatea din Minnesota au ajuns la concluzia că haosul din biroul unor persoane indică faptul că sunt concentraţi asupra lucrurilor care sunt într-adevăr importante, nu că sunt dezordonaţi. Mai mult, psihologii spun că un mediu haotic este un mod perfect pentru a ne stimula creativitatea şi pentru a ne ajuta să dezvoltăm noi idei.

Sursă: Brightside.me

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: experti , problema , limbaj , injurii , inteligenta , dezordine
Comentarii / 3
 • Daca preluati orice articol care falfaie niste nume de „specialisti”fara sa analizati sau fara sa consultati pe cineva care are cunostinte de psihologie, dati dovada de ...in cel mai fericit caz.neprofesionalism! Sunt psiholog si asa enormitate mi se pare de neacceptat sa apara pe un site care se vrea elitist!

 • "Se pare că cei care nu înjură sunt cei care, de fapt, au un vocabular limitat."
  Ce prostie!! Adica cum, daca stii injuraturi trebuie neaparat sa le folosesti? Injuraturile mi se par pentru oameni fara caracter, care nu stiu sa se controleze si folosesc astfel de cuvinte pentru a jigni. Oamenii inteligenti nu jignesc cu injuraturi ci cu ironie si sarcasm.

 • reply Ma nage rLeagu e. ro 02 septembrie 2016 / 06:31

  Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  Iti place fotbalul?! Trofeul Cupei Champions League a fost castigat de 12 ori de echipe din Romania, un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!