Fiica cea mare a lui Barack Obama, cerută în căsătorie

  • 1873 afişări
Fiica cea mare a lui Barack Obama, cerută în căsătorie

21 aprilie 2017

Fiica cea mare a fostului preşedinte american, Barack Obama, a fost cerută în căsătorie de un bărbat de 30 de ani pe nume Jair Nilton Cardoso.

Pe data de 10 aprilie acesta a apărut la biroul companiei Weinstein din Manhattan, locul unde Malia activează. Bărbatul s-a poziţionat chiar în faţa ferestrei biroului cu o pancardă pe care scris: ”Vrei să te căsătoreşti cu mine?”. Agenţii de pază l-au dat afară, însă după alte două zile a apărut din nou. Potrivit presei internaţionale, acesta a fost luat pe sus de agenţii de securitate.

Potrivit dailymail, Cordoso purta o pălărie Rastafarian şi pretindea că este orb pentru a o putea urmării pe fiica fostului preşedinte american.Bărbatul a fost reţinut şi intervievat înainte de evaluarea psihiatrică, iar apartamentul a fost cercetat de către autorităţi.

Foto: Pinterest

Galerie foto

vezi galeria 7 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: obama , malia , casatorie , cardoso
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!