Fiica regretatului Paul Walker, gest emoţionant de ziua tatălui ei

  • 169 afişări
14 septembrie 2017
Fiica regretatului Paul Walker, gest emoţionant de ziua tatălui ei

Galerie foto

vezi galeria 7 foto

Meadow, fiica regretatului Paul Walker, a postat pe reţelele de socializare o fotografie alături de tatăl său în ziua în care acesta ar fi împlinit 44 de ani.

La aproape patru ani de la tragedie, tânăra în vârstă de 18 ani a publicat o fotografie în care apare dansând alături de tatăl ei şi prin care îşi provoacă fanii să facă o faptă bună cu această ocazie.

"În cinstea zilei de naştere a tatălui meu, vă provoc să faceţi fapte bune! Dă share unei fotografii sau unui video în care faci o faptă bună şi provoacă alţi 4 prieteni să îţi urmeze exemplul. Asiguraţi-vă că etichetaţi fundaţia, şi treceţi hashtag-ul #PWFdogoodchallenge, astfel încât să putem verifica toate postările dvs!”, a scris Meadow pe Instagram.

Paul Walker a murit la 30 noiembrie 2013, într-un tragic accident de maşină.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 14 septembrie 2017 / 09:51

    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!