Finlanda, decizie şocantă. Cum arată câştigătoarea Miss Helsinky 2017

  • 2701 afişări

Finlanda, decizie şocantă. Cum arată câştigătoarea Miss Helsinky 2017

10 ianuarie 2017Miss Helsinky 2017 a fost câştigat de Sephora Ikalaba, singura concurentă din competiţie de origine africană.
 


Presa internaţională nu a ezitat să acuze Finlanda că maniera prin care au ales să fie corecţi din punct de vedere politic, este absolut „deplorabilă”.

 „În competiţie au participat multe femei foarte frumoase şi una singură urâtă. Ghiciţi cine a câştigat?(…) Oameni din Africa, vă rog să acceptaţi acest gest compensator pentru sclavia la care aţi fost supuşi şi toate atrocităţile comise de europeni împotriva voastră”, scrie ironic publicaţia dailystormer.com.

„Nu numai că o africancă a câştigat titlul de Miss Helsinki, dar mai arată şi ca un bărbat. Ce naiba se întâmplă cu tine, Finlanda?”, a fost un alt comentariu.

Finlanda este recunoscută pentru femeile sale frumoase, înalte şi blonde, astfel că atribuirea unui titlu de regină a frumuseţii a Finlandei unei femei de origine africană care nu a impresionat atât de mult prin fizicul ei, a fost ca o surpriză pentru toată lumea.

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: miss , finlanda
Comentarii / 1
  • Este clar ca cineva acolo in Finlanda a vrut sa arunce in derizoriu concursul național de frumusete feminina. S-or fi săturat de acest tip de concurs si au umilit-o ș pe bita fată de ,,ciocolată", atribuindu-i titlul de cea mai ,,frumoasă " din Finlanda ! Aceasta este o jignire la adresa concursurilor de tip miss frumusețe .

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!