Fosta soţie a lui Răzvan Simion îşi face casă nouă FOTO

  • 5211 afişări
Fosta soţie a lui Răzvan Simion îşi face casă nouă FOTO

10 august 2017


Diana, fosta soţie a lui Răzvan Simion, a reuşit să treacă peste episodul dificil din trecut, şi anume despărţirea de prezentator, şi acum are planuri mari în viaţa sa.
 


Diana s-a axat pe educaţia copiilor lor şi un proiect deosebit de important pentru ea. Este vorba despre construcţia propriei sale case într-un sat din judeţul Timiş. Diana a pus deja o imagine pe Facebook cu viitoarea ei casă.

"Şi creştea într-o zi cât altele-n zece zile", a scris Diana Simion în descrierea imaginii.

Se pare că construcţia casei este abia la început, însă lucrările se desfăşoară foarte rapid, astfel că vor fi finalizate în scurtă vreme.

Răzvan Simion şi soţia sa, Diana, au pus capăt mariajului lor de 15 ani, din care au şi doi copii superbi, atunci când prezentatorul a întâlnit-o pe Lidia Buble, cu care este într-o relaţie încă din 2014.

Galerie foto

Fosta soţie a lui Răzvan Simion îşi face casă nouăFosta soţie a lui Răzvan Simion îşi face casă nouăFosta soţie a lui Răzvan Simion îşi face casă nouăFosta soţie a lui Răzvan Simion îşi face casă nouă

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: diana , casa
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!