Fostul majordom al Prinţesei Diana, despre iubita Prinţului Harry. "Este într-o poziţie în care nu poate câştiga şi îşi va da seama de asta în curând"

  • 873 afişări
14 septembrie 2017
Fostul majordom al Prinţesei Diana, despre iubita Prinţului Harry. "Este într-o poziţie în care nu poate câştiga şi îşi va da seama de asta în curând"

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Meghan Markle, iubita Prinţului Harry, a vorbit recent pentru revista Vanity Fair despre relaţia sa cu fiul cel mic al Prinţesei Diana.

Fostul Majordom şi omul de încredere al Prinţesei Diana, Paul Burrell, şi-a exprimat opinia susţinând că este posibil ca actriţa să fi făcut o “greşeală” vorbind despre viaţa ei personală.

„Meghan este într-o poziţie în care nu poate câştiga şi îşi va da seama de asta în curând. Poate că a fost o greşeală să vorbească atât de devreme“, a declarat fostul majordom pentru revista Closer, notează Adevărul.

Burrell consideră că actriţei îi va fi greu de aici înainte să-şi păstreze viaţa privată, deoarece va fi o cere şi mai mare pentru detalii privind relaţia ei cu Prinţul Harry.

„Oamenii sunt atât de disperaţi să afle mai multe despre ea, dar dacă deschizi chiar şi puţin uşa către viaţa ta, este greu să o mai închizi. Diana spunea că mass-media este ca un animal sălbatic pe care a încercat să-l îmblânzească, dar care mereu a muşcat-o de mână, iar Meghan va învăţa acest lucru la rândul ei“, a mai spus bărbatul.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 14 septembrie 2017 / 09:51

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!