Gabriela Cristea, reacţie dură după ce salariul său a fost dezvăluit pe Facebook

  • 3746 afişări

Gabriela Cristea, reacţie dură după ce salariul său a fost dezvăluit pe Facebook

08 septembrie 2017


Gabriela Cristea a reacţionat după ce ministrul muncii a distribuit pe Facebook un articol intitulat "Fabulos! Ce salariu are Gabriela Cristea la Kanal D".    
 


„Vreau să vă spun că este o încălcare gravă a legii, mai ales că este şi ministrul Muncii. Doamna a dat curs unui articol monden, atenţie monden, fără niciun fundament legal. Ar fi avut acces, în calitate de ministru, să verifice suma pe care o câştig eu. Şi ar fi descoperit că nu are nicio legătură cu articolul", a spus, într-o intervenţie telefonică Gabriela Cristea. „Este ministru şi când scrie pe Facebook, să nu uităm acest lucru", a mai zis vedeta.

Anterior, Olguţa Vasilescu şi Gabriela Cristea au fost protagonistele altei răfuieli online. În cursul zilei de marţi, ministrul Muncii a declarat că „nimeni din România nu contribuie la indemnizatia de creştere a copilului”. Aceasta a mai menţionat că deşi putea să elimine complet indemnizaţia, astfel încât statul să nu mai plătească bani mamelor, a optat pentru plafonarea acesteia la 1.800 de euro.

Gabriela Cristea a ţinut să o roage pe Olguţa Vasilescu să nu mai folosească doare exemplele din Germania care o avantajează, deoarece în stăinătate şi statul oferă mult mai multe cetăţenilor.


„Dragă Olguţa, te rog frumos să nu ne ma faci prosti pe faţă. Noi te respectăm, aşteptăm şi de la tine respect. În Germania TOATE mamele primesc 1800 euro, indiferent dacă au cotizat sau nu la stat şi dupa 45 de zile de la naştere au voie să lucreze 4 ore/ zi sau pot lucra de acasă. În România dacă ai venituri, îţi iei adio de la indemnizatia de cresterea copilului. Şi daca tot vorbim despre Germania, acolo alocaţia pentru copil nu este 18 euro/lună, ca în România. Aşa că draga mea, hai sa nu mai luam din Germania doar ce ne convine. Şi încă ceva: nu se intreaba nimeni cum sta Germania cu natalitatea si cum sta România cu natalitatea”, a fost mesajul Gabrielei Cristea, conform Libertatea.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gabriela cristea , salariu
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!