Gina Pistol, decepţie în dragoste. Iubitul a părăsit-o pentru altcineva

  • 4412 afişări

Gina Pistol, decepţie în dragoste. Iubitul a părăsit-o pentru altcineva

20 martie 2017


Gina Pistol (35 de ani) tocmai a ieşit dintr-o relaţie sentimentală care a durat patru ani.


Potrivit unui ziar monden, iubitul ei, Alin Cocoş (31 de ani), alături de care a stat aproape patru ani de zile, s-a despărţit de ea.


 În vreme ce ea a sperat îcă va îmbrăca rochia de mireasă şi că-şi va întemeia o familie alături de iubitul ei, acesta s-a îndrăgostit de Monica Orlanda, o femeie care s-a remarcat în postura de iubita a lui Piţurcă jr şi Olăroiu jr.

Conform aceleiaşi surse, Alin Cocoş s-a despărţit de Gina Pistol în favoarea noii cuceriri din viaţa lui.

La câteva ore după ce a apărut această informaţie, prezentatoarea a făcut public un mesaj şi o fotografie extrem de sugestive.

"I always carry a knife with me, just in case there is cheesecake... or if I meet someone who needs to be stabbed. Muahahahahaha! (n.r.: Întotdeauna am la mine un cuţit în cazul în care există un cheesecake... sau dacă întâlnesc pe cineva care trebuie să fie înjunghiat. Muahahahahaha!)", a  scris Gina Pistol pe o reţea de socializare.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gina pistol , iubit
Comentarii / 2
  • sCARLATESCU E LIBER, NU CONTEAZA CA ARATA CA UN GOBLIN, E BAIAT FAIN

  • ... asta e din generatia ratatilor in care femeile il cauta pe cel mai bogat iar ''barbatii'' sint feminini si papagali carora le-ar sta mai bine in fuste ...

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!