Iulia Albu, despre relaţia cu fiica sa, Mikaela. „Nu sunt cea mai bună mamă"

  • 4749 afişări
31 octombrie 2017
Iulia Albu, despre relaţia cu fiica sa, Mikaela. „Nu sunt cea mai bună mamă"

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

Iulia Albu a vorbit recent într-un interviu despre relaţia pe care o are cu fiica sa, Mikaela, rezultată din mariajul cu designerul Mihai Albu.

Fashion-editorul a povestit pentru revista Viva despre modul în care îşi creşte fiica, dar şi despre faptul că nu se consideră cea mai bună mamă din cauză că nu-şi petrece timp suficient cu Mikaela.

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranţă. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să îşi crească copiii, dar pur şi simplu nu sunt eu acel gen de persoană. Îi ofer fiicei mele tot ce îşi doreşte, în măsura în care merită.

Eu pentru ea sunt ce a fost mătuşa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relaţie şi pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani, acum are abia 8. Fiecare spune despre copilul lui că e cel mai frumos şi cel mai deştept, eu nu voi spune asta. Mikaela e un copil frumos şi inteligent, care are parte de o educaţie pe care mulţi copii cred că ar trebui să o aibă.

Nu are acces tot timpul la televizor, la tabletă, are programul organizat şi, când ne hotărâm să facem ceva spontan, pur şi simplu plecăm din Bucureşti două zile şi facem absolut tot ce vrea ea în acele două zile, dar, în rest, are un program riguros. Nu este un copil lăsat pur şi simplu să crească singur”, a declarat Iulia Albu.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iulia albu , relatie , fiica , mikaela
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 09 noiembrie 2017 / 12:51

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!