Jennifer Lawrence, responsabilă pentru divorţui lui Chris Pratt şi Anna Faris

  • 1469 afişări
10 august 2017
Jennifer Lawrence, responsabilă pentru divorţui lui Chris Pratt şi Anna Faris

Chris Pratt şi Anna Faris şi-au şocat fanii pe reţelele de socializare când au anunţat că divorţează. Cei doi au dorit să fie discreţi şi să nu ofere prea multe detalii legate de decizia luată.

Potrivit Daily Mail, Faris a petrecut ultimele luni în Canada, pentru filmările remake-ului „Overboard“, în vreme ce Pratt a fost în Hawaii pentru a filma „Jurassic World: Fallen Kingdom“.  Faptul că filmările i-au ţinut departe unul de celălalt, nereuşind să-şi rezolve problemele din relaţie, poate fi unul din factorii care au cauzat separarea.

Cu toate astea, fanii speculează că responsabilă pentru despărţirea celor doi ar fi actriţa Jennifer Lawrence, partenera lui Chris Pratt din filmul „Passengers“, despre care presa tabloidă a scris anul trecut că ar fi avut o aventură cu actorul şi cu care a filmat o scenă de sex pentru filmul mai sus menţionat, arată Daily Mail.

Unul dintre fani a scris pe Twitter: „Nu pot să cred că Chris Pratt şi Anna Faris se despart. Este numai vina lui Jennifer Lawrence.“ Deşi nu există nicio dovadă că Jennifer este implicată în despărţirea acestora, un alt fan a scris: „Jennifer Lawrence i-a distrus căsătoria lui Chriss Pratt“. „După felul în care Chris Pratt se uita la Jennifer Lawrence în timpul interviurilor, era previzibilă această despărţire“, a mai spus cineva potrivit Adevărul.

Lawrence are o relaţie cu regizorul Darren Aronofsky, din septembrie anul trecut. O sursă apropiată actriţei a declarat pentru Page Six că „Jennifer este foarte legată de Darren şi sub nicio formă nu se vede cu Chris“.

Galerie foto

După 8 ani de căsnicie, divorţează. Încă un cuplu de la Hollywood se destramă (galerie foto)După 8 ani de căsnicie, divorţează. Încă un cuplu de la Hollywood se destramă (galerie foto)După 8 ani de căsnicie, divorţează. Încă un cuplu de la Hollywood se destramă (galerie foto)După 8 ani de căsnicie, divorţează. Încă un cuplu de la Hollywood se destramă (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!