Jennifer Lopez a angajat un detectiv particular pentru a-şi urmări iubitul. Care este motivul

  • 787 afişări
17 iulie 2017
Jennifer Lopez a angajat un detectiv particular pentru a-şi urmări iubitul. Care este motivul

Dacă în escapada romantică de la Paris Alex Rodriguez, iubitul lui Jennifer Lopez, a cerut-o în căsătorie, artista a reuşit să zdruncine relaţia din temelii.

Cele mai recente zvonuri de la Hollywood vorbesc despre neîncrederea artistei vizavi de Alex Rodriguez, care a împins-o să angajeze un detectiv particular pentru a-l urmări şi pentru a-i dezvălui tot ce face acesta când nu este alături de ea, scrie Kankan.md.

”Se temea că relaţia de patru luni cu Alex e prea bună să fie adevărată. Chiar îl place şi vrea să facă lucrurile să funcţioneze. Aşa că-ncearcă să controleze totul cât mai mult cu putinţă”, spune un apropiat pentru dailymail.

Potrivit sursei citate mai sus, Alex a aflat de intenţiile lui Jennifer şi s-au certat foarte tare, simţindu-se rănit să afle că iubita sa nu are încredere în el, deşi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i demonstra că sentimentele lui sunt reale şi că-şi doreşte cu adevărat un viitor alături de ea şi de gemenii ei.

Galerie foto

vezi galeria 6 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!