Julianne Moore, despre procesul de îmbătrânire. "Este un privilegiu!"

  • 68 afişări
Julianne Moore, despre procesul de îmbătrânire. "Este un privilegiu!"

14 septembrie 2017

Cu toţii îmbătrânim şi, în timp ce unii au o relaţie strânsă de love and hate cu zilele de naştere, când înaintează în vârstă, actriţa Julianne Moore a învăţat să accepte trecerea anilor.

Într-un interviu  pentru numărul din octombrie al revistei InStyle, actriţa a dezvăluit care este secretul pentru a fi împăcată cu trecerea anilor şi pentru a accepta inevitabilul proces de îmbătrânire – este o binecuvântare!

„Hai să nu vorbim despre ideea de „Oh, nu! Voi face 40 de ani!”. Ai fi putut muri. Faptul că îmbătrâneşti este un privilegiu!”, a spus actriţa în vârstă de 56 de ani.

Mamă a doi copii, Julianne susţine că nu are de gând să facă ceva legat de înfăţişarea ei, încurajând la rândul său oamenii să îmbrăţişeze acest proces natural al maturităţii.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

„În filme şi în literatură, când oamenii încearcă să oprească acest proces, întotdeauna se termină dezastruos. Este foarte important să rămâi aşa cum eşti.”, a continuat actriţa.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: imbatranire , actrita , julianne moore
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!